SAS Разделник заштита 2хШуко

 

Технички спецификации: Разделник 2 Шуко Без прекинувач ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

330.00 ден

Технички спецификации:

  • Разделник 2 Шуко
  • Без прекинувач
  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 4хШуко
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.работен напон 230V
  • Макс.оптеретување 3500W/16А
  • 6 години гаранција

Други производи