SAS стеги 100mm x 2.5mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 1/100 Должина 100 мм. Ширина 2.5 мм.

40.00 ден

:
КОД: 000998. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување 1/100
  • Должина 100 мм.
  • Ширина 2.5 мм.

Други производи