SAS стеги 160mm x 2.5mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85°C Пакување 1/100 Должина 160 мм. Ширина 2.5 мм.

80.00 ден

:
КОД: 001032. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85°C
  • Пакување 1/100
  • Должина 160 мм.
  • Ширина 2.5 мм.

Други производи