SAS стеги 200mm х 2.5mm бели

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 200 мм. Ширина 2.5 мм.

110.00 ден

:
КОД: 001049. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување 100/1
  • Должина 200 мм.
  • Ширина 2.5 мм.

Други производи