SAS стеги 200mm х 3.6mm бели

 

Технички спецификации: Температурна издржливост 40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 200 мм. Ширина 3.6 мм.

140.00 ден

:
КОД: 001087. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост 40 до +85 °C
  • Пакување 100/1
  • Должина 200 мм.
  • Ширина 3.6 мм.

Други производи