SAS стеги 200mm x 2.5mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 200 мм. Ширина 2.5 мм.

110.00 ден

:
КОД: 001056. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување  1/100
  • Должина 200 мм.
  • Ширина 2.5 мм.

Други производи