SAS стеги 300mm x 3.6mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 300 мм. Ширина 3.6 мм.

220.00 ден

:
КОД: 001117. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување  1/100
  • Должина 300 мм.
  • Ширина 3.6 мм.

Други производи