SAS стеги 370mm x 4.8mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 370 мм. Ширина 4.8 мм.

360.00 ден

:
КОД: 001216. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување  1/100
  • Должина 370 мм.
  • Ширина 4.8 мм.

Други производи