SAS стеги 430mm х 4.8mm бели

 

Технички спецификации: Температурна издржливост  -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 430 мм. Ширина 4.8 мм.

550.00 ден

:
КОД: 001223. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост  -40 до +85 °C
  • Пакување 100/1
  • Должина 430 мм.
  • Ширина 4.8 мм.

Други производи