SAS стеги 540mm х 7.6mm бели

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 540 мм. Ширина 7.6 мм.

1,300.00 ден

:
КОД: 001322. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување 100/1
  • Должина 540 мм.
  • Ширина 7.6 мм.

Други производи