SAS стеги 540mm x 7.6mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 540 мм. Ширина 7.6 мм.

1,300.00 ден

:
КОД: 001339. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување  1/100
  • Должина 540 мм.
  • Ширина 7.6 мм.

Други производи