SAS стеги 710mm x 9mm црни

 

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 710 мм. Ширина 9 мм.

1,800.00 ден

:
КОД: 001315. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Температурна издржливост -40 до +85 °C
  • Пакување  1/100
  • Должина 710 мм.
  • Ширина 9 мм.

Други производи