SAS Утикач гумен со круг 1.5mm

 

Технички спецификации: Утикач гумен со круг за 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработен од пластика со висока јачина Боја црна

100.00 ден

:
КОД: 046460. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Утикач гумен со круг за 1.5mm пресек на кабел
  • Моќност 3680W
  • Напон 250V/16A
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • Боја црна

Други производи