SAS Утикач со кру 1.5mm

 

Технички спецификации: Машки утикач за внатрешна употреба За 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработен од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

135.00 ден

:
КОД: 046446. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Машки утикач за внатрешна употреба
  • За 1.5mm пресек на кабел
  • Моќност 3680W
  • Напон 250V/16A
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • 6 години гаранција
  • Боја бела

Други производи