SAS Утичница гумена

 

Технички спецификации: Утичница гумена за 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработена од пластика со висока јачина Боја црна

120.00 ден

:
КОД: 046439. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Утичница гумена за 1.5mm пресек на кабел
  • Моќност 3680W
  • Напон 250V/16A
  • Изработена од пластика со висока јачина
  • Боја црна

Други производи