SAS Утичница со круг 1,5mm

 

Технички спецификации: Женска утичница со круг За 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 230V/16A Изработена од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

150.00 ден

:
КОД: 046453. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Женска утичница со круг
  • За 1.5mm пресек на кабел
  • Моќност 3680W
  • Напон 230V/16A
  • Изработена од пластика со висока јачина
  • 6 години гаранција
  • Боја бела

Други производи