SAS утикач (L)

 

Технички спецификации: Машки утикач Огноотпорен материјал 3 години гаранција

85.00 ден

:
КОД: 024987. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Машки утикач
  • Огноотпорен материјал
  • 3 години гаранција

Други производи