SAS утикач

 

Технички спецификации: Машки утикач Огноотпорен материјал 3 години гаранција

85.00 ден

 : 
КОД: 024956. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Машки утикач
  • Огноотпорен материјал
  • 3 години гаранција

Други производи