SAS фазомер 200-500V 140mm.

 

Технички спецификации: Должина 140 мм. Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V. Произведен во Германија

80.00 ден

:
КОД: 660114. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Должина 140 мм.
  • Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V.
  • Произведен во Германија

Други производи