SAS фазомер 200-500V 180mm.

 

Технички спецификации: Должина 180 мм. Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V. Произведен во Германија

120.00 ден

:
КОД: 660113. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Должина 180 мм.
  • Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V.
  • Произведен во Германија

Други производи