The Fixers продолжен кабел со заштита 1.5м. 3Шуко+прекинувач

 

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 3Шуко so прекинувач Заштита од струен удар Боја црна 3 години гаранција

390.00 ден

:
КОД: 048297. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5м
  • 3Шуко so прекинувач
  • Заштита од струен удар
  • Боја црна
  • 3 години гаранција

Други производи