The Fixers продолжен кабел 3х1.5/1.5м. 3шуко+прекинувач

 

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 3Шуко so прекинувач Боја сребрена 3 години гаранција

290.00 ден

:
КОД: 048235. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5м
  • 3Шуко so прекинувач
  • Боја сребрена
  • 3 години гаранција

Други производи