The Fixers продолжен кабел 3х1.5/1.5м.3шуко без прекинувач

 

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 3Шуко без прекинувач Боја бела 3 години гаранција

230.00 ден

:
КОД: 048242. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5м
  • 3Шуко без прекинувач
  • Боја бела
  • 3 години гаранција

Други производи