The Fixers продолжен кабел 3х1.5/1.5м. 4шуко+прекинувач

 

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 4Шуко so прекинувач Боја бела 3 години гаранција

300.00 ден

:
КОД: 048419. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5м
  • 4Шуко so прекинувач
  • Боја бела
  • 3 години гаранција

Други производи