UPS Уред 600VA со клеми за надворешен акум.

 

UPS уредите служат на вашиот компјутер и останатите технички уреди како на пример ПУМПА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ да им дадат дополнително напојување во случај на снемување на струја. UPS 600VA е без внатрешен акумулатор туку со надоградба од клеми која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата [...]

3,950.00 ден

:
Категорија: .

UPS уредите служат на вашиот компјутер и останатите технички уреди како на пример ПУМПА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ да им дадат дополнително напојување во случај на снемување на струја.

UPS 600VA е без внатрешен акумулатор туку со надоградба од клеми која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата за парно греење во зависност од јачината на приклучениот акумулатор од ваша страна на клемите.

Доколку приклучите акумулатор 55Ah пумпата на котелот е ставена на втора брзина или 60W, тогаш при снемување струја вие би добиле автономија од околу 5часа и 30 минути.

Ова испитување е вршено при идеални услови на работење на UPS уредот односно при напон од 220V. Доколку имате осцилации во напонот односно понизок напон тогаш овие параметри се намалуваат во зависност од падот на напонот. Во тој случај ви препорачуваме да користите коректор на напон AVR 600VA со максимално оптеретување од 360W кој можете да го набавите кај нас.

Други производи