UPS Уред 600VA +1акум. oд 7Аh

 

UPS уредите служат на вашиот компјутер и останатите технички уреди како на пример ПУМПА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ да им дадат дополнително напојување во случај на снемување на струја. UPS  nJoy во својот состав содржи акумулатор од 7Ah кој откако ќе смена струја дава непрекинато работење на пумпата за парно греење во зависност од јачината на [...]

5,950.00 ден

:
Категорија: .

UPS уредите служат на вашиот компјутер и останатите технички уреди како на пример ПУМПА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ да им дадат дополнително напојување во случај на снемување на струја.

UPS  nJoy во својот состав содржи акумулатор од 7Ah кој откако ќе смена струја дава непрекинато работење на пумпата за парно греење во зависност од јачината на истата кое подолу табеларно е прикажано. Со надоградба од акумулатор од 7Ah која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата за парно греење.

Доколку пумпата на котелот е ставена на втора брзина или 60W, тогаш при снемување струја вие би добиле автономија од 1 час и 30 минути.

Ова испитување е вршено при идеални услови на работење на UPS уредот односно при напон од 220V. Доколку имате осцилации во напонот односно понизок напон тогаш овие параметри се намалуваат во зависност од падот на напонот. Во тој случај ви препорачуваме да користите коректор на напон AVR 600VA со максимално оптеретување од 360W кој можете да го набавите кај нас.

Други производи