USB Wifi adapter Gembird

 

Технички спецификации: 300 Mbps Compact design High power signal reception Model UA300P-01 Гаранција: 24 месеци

590.00 ден

Технички спецификации:

  • 300 Mbps
  • Compact design
  • High power signal reception
  • Model UA300P-01
  • Гаранција: 24 месеци

Други производи