Already 18 years on market for you!
0 items0.00 den

No products in the cart.

Customer care

Грижа за корисници! – Пофалби, забелешки, критики..

Една од најважните цели на Лининг Електроникс е да изгради исклучително квалитетни услуга и грижа за своите корисници со цел да создадеме високо ниво на лојалност кај нашите партнери и крајни потрошувачи.
     

Како би ги задоволиле сите ваши потреби и барања како наши корисници, без разлика дали се работи за услуга во нашите продажни салони или нашиот сервисен центар, би Ве замолиле сите ваши пофалби, забелешки и критики преку краток опис да ни ги испратите на маил info@lining.com.mk каде во најкраток можен рок истите би биле разгледани.

Со почит,
Lining Elektroniks!