0 продукти0.00 ден

Нема продукти во кошничката.

Сервис и техничка поддршка

     Лининг Електроникс располага со добро опремен сервис за дијагностика и сервисирање на компјутерска опрема и периферии, телевизори, монитори, уреди од домаќинство и секаков вид на техничка поддршка која Ви е потребна за беспрекорно функционирање на технологијата од која сте секојдневно зависни Вие или Вашиот бизнис. Во сервисот работат стручно опремени лица кои ке ви помогнат на најбрз и наједноставен начин да ги отстраните вашите проблеми. Фирмата е во постојан развој и со постојано едуцирање на нашите вработени се надеваме дека бројот на задоволни клиенти и натаму секојдневно ќе се зголемува.

   Службата за техничка поддршка на Лининг Електроникс Ви стои на располагање, доколку при употребата на производите од нашата продажна програма наидете на некаков технички проблем. Испратете краток опис на проблемот преку електронска пошта на service@lining.com.mk и ќе добиете одговор во најкраток можен рок. 

Со почит
Тимот на Лининг Електроникс!