0 производи0.00 ден

Нема производи во кошничката.

За нас

Лининг Електроникс е компанија основана во декември 2003 година, која денес во современиот свет на живеење помага на своите потрошувачи и клиенти на поедноставен и полесен начин да дојдат до реализација на своите потреби од областа на:

Распологаме со два продажни салони и добро опремен СЕРВИСЕН ЦЕНТАР со вклучена техничка поддршка од страна на стручно обучени лица. Вработените во Лининг Електроникс Ви стојат на располагање во секое време да ви дадат совет, за решение на вашите проблеми поврзани со програмата која ја работиме.

Визија!

Нашата визија е да ги покриеме сите сегменти на пазарот, да бидеме Вашиот омилен партнер, да бидеме прва опција за нашите клиенти ида постигнеме зголемен број на задоволни потрошувачи со работење по највисоките стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле Вашата доверба.

Со почит
Тимот на Лининг Електроникс!