Already 18 years on market for you!
0 items0.00 den

No products in the cart.

FAQ

Скопје, Кисела Вода, ул.Тодор Паница 5/7, во внатрешноста на зелената зграда наспроти економското Борис Кидрич.

Лаптопи, персонални компјутери, таблети, монитори, телевизори, аудио-видео опрема, инвертери, УПС уреди, мали апарати за домакинство и сл…

Да. За да нарачате производ треба да се регистрирате и да направите нарачка преку нашата веб страна. Нарачките се примаат 24 часа секој ден согласно со условите во Лининг Електроникс. Откако ќе биде примена нарачката, истата се процесира и се проверува лагерот на производите. Доколку некој производ го нема на лагер во моментот, ќе бидете контактирани за да ви се понуди замена за истиот. Плаќањето на робата се врши при самата испорака. Испораките се вршат преку компании ЕЛС (Еко Логистик), Курир или Карго, сите испораки се вршат само во градови и населени места во Р.Македонија.

For any order which exceeds the price of 3000MKD, the delivery is free of charge, or 150MKD if the order is below 3000MKD all around the country.

Испораката на порачаните производи е  24-48 часа од нарачката. За време на празници и неработни денови не се врши испорака. 

Lining Elektroniks is always open to any type of advices or notes coming from your side, in order of growing our customers satisfaction. That’s why we have created a special segment customer service on our email address  info@lining.com.mk. You can reach us anytime, and leave any comment, critique or note (which are very welcomed). The same will be seen as soon as possible.

Било каква рекламација на производ или сервисна услуга можете да пријавите на моб 075 430 973 во период согласно работното време или service@lining.com.mkВраќањето на производите или средствата се врши според веќе утврдената политика на испорака и условите/правилата на користење.

Потребно време за сервисирање на уред во нашиот сервис зависно од тежината на проблемот за компјутери е од 2-4 работни дена од оставањето, додека за телевизори аудио-видео опрема и останати апарати 5-7 работни дена. Доколку има потреба од испорака на дел кој треба да се вгради времето на подигнување се пролонгира и Вие би биле благовремено известени.