0 items0.00 den

No products in the cart.

Category: LED Flash Lights

LED Flash Lights

Showing all 17 products

  • Јачина 1W
  • Прекинувач 1/0
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина 1W
  • Прекинувач 1/0
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина 1W
  • Прекинувач 1/0
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина 1W
  • Прекинувач 1/0
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Jaчина 1W
  • Сензор
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина 1W
  • Сензор
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина 1W
  • Сензор
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Јачина: 1200 лумени
  • Домет: 200м
  • Димензии: Глава- ф44mm; Тело-32mm; Должина-240mm.; Тежина-415гр (вклучувајќи ја и батеријата)
  • 5 програми на работа: 100%(1200lm); 40%(480lm); 20%(240lm); SOS; Flesh(трепкање);
  • Батерија  Li-ion 5200mah
  • Времетраење на батерија 4 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Индикатор за полнење
  • Заштита IP X5 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X5 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба
  • 300 лумени
  • 100м домет
  • Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-165mm.; Тежина-265гр (вклучувајќи ја и батеријата)
  • Батерија  Li-ion 2600mah
  • Времетраење на батерија 4 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба
  • 400 лумени
  • 100м домет
  • Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-171mm.; Тежина-275гр (вклучувајќи ја и батеријата)
  • 5 програми на работа: 100%(400lm); 40%(160lm); 20%(80lm); SOS; Flesh(трепкање);
  • Батерија  Li-ion 2600mah
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба
  • 600 лумени
  • 150м домет
  • Батерија  Li-ion 2600mah
  • Времетраење на батерија 4 часа
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • 290 лумени
  • 52м домет
  • Тежина 97гр.
  • 3 извори на светлина ( 1 главен извор и 2 помошни опции за сигнализација)
  • 7 програми на работа
  • Батерија  Li-ion
  • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 56 часа
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • 7 извори на осветлување: два главни извори и 5 помошни опции
  • Содржи најнова технологија на сензори за автоматска контрола со што корисникот може да ја прилагоди осветленоста и интензитетот според моменталните потреби
  • 3500 лумени
  • 226м домет
  • 11 програми на работа
  • Батерија  Li-ion
  • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 82 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Индикатор за полнење
  • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • 75 лумени
  • 11,8м домет
  • Тежина 37гр.
  • 9 програми на работа
  • Батерија  Li-ion
  • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 42 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Индикатор за полнење
  • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • 220 лумени
  • 65м домет
  • Тежина 78гр.
  • 6 програми на работа
  • Батерија  Li-ion
  • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 78 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Индикатор за полнење
  • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција
  Add to cart
  • Должина на кабел 10м кабел
  • Дебелина на кабел 2х0.75мм.
  • Прекинувач on/off
  • 3 години гаранција
  Add to cart
  • Должина на кабел 5м кабел
  • Дебелина на кабел 2х0.75мм.
  • Прекинувач on/off
  • 3 години гаранција
  Add to cart