Нови производи

Mastech MS8239C Digital multimeter .

Технички спецификации: Specification Range Accuracy DC Voltage 400mV/4V/40V/400V/600V +-(0.5%+3) AC Voltage 4V/40V/400V/600V +-(1.2%+5) DC Current 400uA/4000uA/40mA/400mA +-(1.0%+5) 10A +-(2.0%+10) AC Current 400µA/4000µA/40mA/400mA +-(1.2%+5) 10A +-(2.5%+10) Resistance 400Ω/4KΩ/40KΩ/400KΩ/4MΩ/40MΩ +-(0.8%+5) Capacitance 5nF/50nF/500nF/5uF/50uF/100uF +-(3.0%+5) Frequency 0~10kHz +-(1.5%+5) Duty Cycle 1%~99% +-(2.0%+2) Temperature -20℃~1000℃ / -4℉~1832℉ +-(3.0%+3)  

Повеќе

2,290.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 3шуко без прекинувач , .

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

460.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 5 шуко .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 5 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

310.00 ден

:
Mousepad Scorpion Gaming G5 .

 Изработен од структура на материјал со висока густина за најдобра контрола на глушецот Гумирана основа Димензии 298х230х3мм.

Повеќе

250.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 3 шуко+Прек. .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 3 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

290.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/2xF , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Незапалив материјал 6 години гаранција

Повеќе

630.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/F , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
Слушалки 60-674813 .

High quality stereo sound Compatible with all video and audio devices

Повеќе

120.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

Повеќе

1,100.00 ден

:
SAS Продолжен каб. 3×1.5 / 1.5m 4шуко црн .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

420.00 ден

:

190.00 ден

:
Коректор на напон PC SVS 1500VA .

Технички спецификации: Коректор на напон PC SVC 1500VA Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2% Уредот функционира со серво мотор. Max оптеретување: 900W Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

Повеќе

5,490.00 ден

:

Најпродавани производи

LAN кабел 20m Cat5e:

390.00 ден

LAN кабел 20m Cat5e .

Технички спецификации: Patch cord with moulded strain relief 50u” 8P8C plugs, 20 meters

Повеќе

390.00 ден

:
SAS моталица 3Х2.5 GG / 25М .

Технички спецификации: Заштита IP 44 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 25 м. 3 години гаранција

Повеќе

3,790.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 4 шуко+Прек. .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 4 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

320.00 ден

:
SAS разделник со 1 шуко / 2 еуро + прекинувач бел .

Технички карактеристики Незапалив материјал Заштитен механизам за деца Прекинувач on/off 6 години гаранција

Повеќе

175.00 ден

:

590.00 ден

:
SAS стеги 540mm x 7.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 540 мм. Ширина 7.6 мм.

Повеќе

1,150.00 ден

:
LAN кабел 1m Cat5e:

70.00 ден

LAN кабел 1m Cat5e .

Технички спецификации: Patch cord with moulded strain relief 50u” 8P8C plugs, 1 meters

Повеќе

70.00 ден

:

160.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 4 шуко .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 4 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

280.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

990.00 ден

:
Mousepad Scorpion Gaming G5 .

 Изработен од структура на материјал со висока густина за најдобра контрола на глушецот Гумирана основа Димензии 298х230х3мм.

Повеќе

250.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ACER .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ACER Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

Повеќе

1,100.00 ден

: