0 производи0.00 ден

Нема производи во кошничката.

Категорија: Траки и лепила

Траки и лепила

Се прикажува еден продукт

  • Висока цврстина на врзување.
  • Лесна апликација.
  • Погоден за употреба на вертикални површини.
  • Брзо поставување.
  • Специјално се користи за порозни подлоги.
  • Лепење, поправка и фиксирање на дрвени елементи како медијапан, иверка, сите видови дрво, гума, кожа, стакло, алуминиум, метал и повеќето пластики.
  • Активаторот за брзо лепило се користи за да се олесни времето на лепење.
  Додади во кошничка