0 производи0.00 ден

Нема производи во кошничката.

UPS уреди

Се прикажуваат сите 8 продукти

  • Power 2KVA / 1.2KW
  • Output waveform Simulated Sine Wave
  • Output Power Factor 0.6
  • Input Nominal Voltage 230V
  • Input Voltage Range 162 ~ 290 VAC
  • Input Nominal Frequency 50Hz / 60Hz (Auto Sensing)
  • Output Nominal Voltage 230 VAC
  • Output Voltage Precision ± 10%
  • Outlets 4 x Schuko Battery Backup
  • LCD Display No
  • Typical Backup Time 4 minutes at 50% load (600W)
  • Communication Ports None
  • Noise Level <40dB
  • Auto-Restart while AC is recovering
  • Auto-Charge
  • Automatic Voltage Regulation (AVR)
  • Off-Mode Charging
  • Cold start function
  Додади во кошничка
  • Capacity: 600VA/360W
  • Input Voltage: 110/ 115/120Vac or 220/230/240Vac
  • Input Voltage Range: 81-145VAC/140-300VAC
  • Input Frequency Range: 50 Hz/60Hz(Auto sensing)
  • Output Voltage: 110/ 115/120Vac or 220/230/240Vac
  • AC Voltage Regulation: ±10% (Bat Mode)
  • Frequency Range: 50Hz/60Hz ± 1Hz (Bat Mode)
  • Active Power: 360W
  Додади во кошничка
  • Capacity: 850VA/480W
  • Input Voltage: 110/ 115/120Vac or 220/230/240Vac
  • Input Voltage Range: 81-145VAC/140-300VAC
  • Input Frequency Range: 50 Hz/60Hz(Auto sensing)
  • Output Voltage: 110/ 115/120Vac or 220/230/240Vac
  • AC Voltage Regulation: ±10% (Bat Mode)
  • Frequency Range: 50Hz/60Hz ± 1Hz (Bat Mode)
  • Active Power: 480w
  Додади во кошничка
  • Mаксимално оптеретување од 130W. Со надоградба од клеми која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата за парно греење.
  • Просечно тестирана автономија која би ја имале со 55Ah акумулатор на пумпа од 60W e околу 4h и 30min.
  • Сите овие испитувања се вршени при идеални услови на работење на UPS уредот односно при напон од 220V. Доколку имате осцилации во напонот односно понизок напон тогаш овие параметри се намалуваат во зависност од падот на напонот. Во тој случај ви препорачуваме да користите коректор на напон кој исто така можете да го набавите кај нас.
  Додади во кошничка
  • Mаксимално оптеретување од 1000W и приклучок на акулатор од 40-160Ah .
  • Просечно тестирана автономија која би ја имале со 100Ah акумулатор за печка на пелети од 450W зависно од режимот на работса (доколку е на понизок режим) e околу 5 циклуси на вклучување и исклучување на печката или околу 4-8часа.
  •  Во составот на овој уред има вградено и коректор на напон кој работи од 160-250V кое е прикажано на дисплејот на уредот. Исто така има и приказ на самиот уред колку е полн колку е полн акумулаторот и колку е оптеретен уредот процентуално.
  Додади во кошничка
  • UPS уредите служат на вашиот компјутер и останатите технички уреди како на пример ПЕЛЕТАРА да им дадат дополнително напојување во случај на снемување на струја.
  • Mаксимално оптеретување од 600W.
  Додади во кошничка
  • Mаксимално оптеретување од 130W. Во својот состав содржи акумулатор од 7.2Ah кој откако ќе смена струја дава непрекинато работење на пумпата за парно греење во зависност од јачината на истата. Со надоградба додатни два акумулатори од по 7.2Ah која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата за парно греење.
  • Просечно тестирана автономија која би ја имале со пумпа од 60W e околу 2h и 15min.
  • Сите овие испитувања се вршени при идеални услови на работење на UPS уредот односно при напон од 220V. Доколку имате осцилации во напонот односно понизок напон тогаш овие параметри се намалуваат во зависност од падот на напонот. Во тој случај ви препорачуваме да користите коректор на напон кој исто така можете да го набавите кај нас.
  Додади во кошничка
  • Mаксимално оптеретување од 130W. Во својот состав содржи акумулатор од 7.2Ah кој откако ќе смена струја дава непрекинато работење на пумпата за парно греење во зависност од јачината на истата. Со надоградба од втор акумулатор од 7.2Ah која е изработена во сервисот на Лининг Електроникс направен е начин за подолготрајно работење на пумпата за парно греење.
  • Просечно тестирана автономија која би ја имале со пумпа од 60W e околу 1h и 30min.
  • Сите овие испитувања се вршени при идеални услови на работење на UPS уредот односно при напон од 220V. Доколку имате осцилации во напонот односно понизок напон тогаш овие параметри се намалуваат во зависност од падот на напонот. Во тој случај ви препорачуваме да користите коректор на напон кој исто така можете да го набавите кај нас.
  Додади во кошничка