Инвертери

Инвертер HP-3000 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја: <0.6 A Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување. Тежина: 3.3 kg. Моќност: 3000 VA Димензии: 430 x 198 x 79 mm

Повеќе

29,990.00 ден

:
Инвертер HP-2000 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја: <0.6 A Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување. Тежина: 3.3 kg. Моќност: 2000 VA Димензии: 430 x 198 x 79 mm

Повеќе

20,990.00 ден

:
Инвертер HP-1200 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја: <0.6 A Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување. Тежина: 2.5 kg. Моќност: 1200 VA Димензии: 340 x 135 x 79 mm

Повеќе

11,990.00 ден

:
Инвертер HP-600 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја: <0.6 A Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: Краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптеретување. Тежина: 2 kg. Моќност: 600 VA Димензии: 200 x 173 x 63 mm

Повеќе

6,990.00 ден

:
Инвертер SPS-300 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон: 10-15 VD.C Струја : <0.4 A / Излезен напон: 230 VA.C 50 Hz. Ладење: Кулер со термички сензор. Заштита: краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за прептоварување. Тежина: 0.9 kg. Моќност : 300 VA. Димензија: 155 х 73 х 73 mm.

Повеќе

3,190.00 ден

:
Инвертер SPS-150 12V-220V .

Технички спецификации: Влезен напон : 10-15 VD.C Струја : <0.4 A / Излезен напон : 230 VA.C 50Hz Ладење : кулер со термички сензор. Заштита : краток спој, има аларм за слаба батерија, аларм за преоптоварување. Тежина : 0.9 kg. Моќност : 150 VA Димензија : 155 x 73 x 73 mm.

Повеќе

2,290.00 ден

: